Håll ordning och reda! Anders Borg gav raka besked till OpusCapitas gäster

 G9F6070”Den extremt låga räntan och en inflation som aldrig tar fart får världens ekonomer att sitta på helspänn”. Det sa Anders Borg när han som huvudtalare gästade OpusCapitas CFO-seminarium i Stockholm. Vi vet inte hur det kommer att sluta men alla måste noggrant sköta om sina företag!” manade den tidigare finansministern.  

Samtidigt betonade Borg den era av globalisering och teknikutveckling som ligger framför oss om vi hanterar finanserna rätt, och arbetar längre upp i åren. ”Ärligt talat” lockade han, ” hur roligt är det att spela golf i längden? Känns det inte bättre att göra något som verkligen räknas?”

OpusCapitas fullsatta halvdagsseminarium samlade ett sextiotal finanschefer och VDar. Tempot var högt och rundabordssamtalen engagerande. Ulla Hemmi, VD, OpusCapita Sverige, underströk hur OpusCapita bidrar till att utveckla sina kunders affärer. ”Vi skapar verksamhetsförbättringar genom innovation och en gemensam målbild med kunderna. Det är en win-win!”

David Larsson, CFO, Mekonomen, beskrev företagets pågående process för att finna en fungerande outsourcinglösning tillsammans med OpusCapita. Avslutningsvis gav NCC prov på mjuka värden i ett förändringsarbete; empati och förståelse bidrar också till att skapa ordning och reda i företagens framtida organisation. Såsom den tidigare finansministern efterlyste redan tidigt på morgonen!


SATO bygger en sömlös kedja för purchase-to-pay
Allt längre betalningstider en utmaning för nordiska företag
Håll ordning och reda! Anders Borg gav raka besked till OpusCapitas gäster