Inköp

Tillhandahåller strategiskt värde 

OpusCapita erbjuder inköpsorganisationer verktyg som minskar leverantörsriskerna och förnyar verksamhetsmodellen för inköp. Genom att använda en effektiv inköpsplattform blir det otroligt enkelt att köpa indirekta varor och tjänster för resten av organisationen, och direktinköpen flyter på med dygnet runt-bevakning i vårt omfattande kommunikationsnätverk.

purchasing

Förutom inköpsprogram erbjuder vi supply chain-finansiering som gör det möjligt att förlänga betalningsfristerna eller att erbjuda leverantörerna tidig betalning. Det minskar leverantörsriskerna genom att leverantörerna får snabb tillgång till pengar samtidigt som det uppfyller affärsmålen om utökade betalningsvillkor. Alternativt går det med våra verktyg och vår expertis att sänka själva inköpskostnaden genom att utnyttja möjligheterna för tidig betalning.

Med OpusCapita får du en tydlig överblick över företagets utgifter, vilket gör det lättare att implementera övervakning av totalkostnader och spårning av leverantörskapaciteten samt se till att avtal efterlevs.